PER QUÈ NOSALTRES

perque nosaltres

Un Hospital Universitari a només 15 km de Barcelona

Un centre mitjà que t’ofereix una gran oportunitat per estar al centre de cada equip i participar de forma 100% pràctica

Què t’oferim?

• Una organització transversal, que fomenta el treball en xarxa i la cooperació entre l’àmbit de salut i l’àmbit social.
• Un hospital modern, de referència a nivell arquitectònic i de sostenibilitat mediambiental, a només 15km de Barcelona.
• Un centre de mida mitjana on el resident podrà desenvolupar la seva activitat de forma 100% pràctica en totes les especialitats i, concretament en digestiu, com a cirurgià principal.
• Treball en xarxa amb equips de primer nivell en assistència i recerca per complementar la formació en l’àmbit de la recerca i l’assistència més puntera.
• Rotacions externes amb l’Hospital Clínic de Barcelona.
• Equips multidisciplinaris, joves, dinàmics i amb excel·lents relacions interpersonals.

La Fundació Sanitària de Mollet (Mollet del Vallès, Barcelona) és una entitat sense ànim de lucre que proporciona assistència sanitària i social especialitzada al Baix Vallès, a una població de 165.000 habitants. Sota el paraigua de l’FSM es gestionen 5 centres sanitaris: l’Hospital d’Aguts, l’Hospital Sociosanitari, la Residència i Centre de Dia de Gent Gran Santa Rosa, la Residència i Centre de Dia de Gent Gran Pedra Serrada i la Residència de discapacitats intel·lectuals La Vinyota.

L’Hospital de Mollet és un hospital nou, modern i integrat amb la naturalesa només a 15 km de Barcelona, fet que permetrà al resident combinar un entorn natural amb la vida a la ciutat comtal.

A banda del compromís assistencial, l’organització segueix la línia estratègica de l’excel·lència en serveis, amb l’objectiu de desenvolupar la qualitat, la docència, la recerca i la innovació. La formació de noves generacions de professionals és el futur d’un sistema de salut fort i d’una atenció de qualitat per a les persones a qui devem la nostra raó de ser.

L’Hospital de Mollet i l’Hospital Sociosanitari de Mollet són centres assistencials amb una profunda vocació docent. Estan formats per equips joves i dinàmics. Et sentiràs integrat des del primer dia de la teva formació especialitzada. El treball en equip i la millora continua són els segells de la nostra identitat. Som un hospital amb excel·lents relacions interpersonals. Et serà molt fàcil aprendre i treballar amb nosaltres perquè som com una gran família.

T’esperem.