DOCÈNCIA > FORMACIÓ ESPECIALITZADA

FORMACIO ESPECIALITZADA

L’Hospital de Mollet va ser acreditat el passat 2019 pel Ministerio de Sanidad, Consumo y Bienestar Social com a centre de formació especialitzada i des de llavors ha iniciat la formació de residents en tres especialitats en dues Unitats Docents.
La Unitat Docent Multiprofessional de Geriatría per a l’especialitat de medicina (MIR) i infermeria (IIR), i la Unitat docent de Cirurgia General i Digestiva per a medicina (MIR).
També estem acreditats com a dispositiu hospitalari per a la rotació de residents d’atenció primària.

Què t’oferim?

• Una organització transversal, que fomenta el treball en xarxa i la cooperació entre l’àmbit de salut i l’àmbit social.
• Un hospital modern, de referència a nivell arquitectònic i de sostenibilitat mediambiental, a només 15 km de Barcelona.
• Un centre de mida mitjana on el resident podrà desenvolupar la seva activitat de forma 100% pràctica en totes les especialitats i, concretament en digestiu, com a cirurgià principal.
• Treball en xarxa amb equips de primer nivell en assistència i recerca per complementar la formació en l’àmbit de la recerca i l’assistència més puntera.
• Rotacions externes amb l’Hospital Clínic de Barcelona.
• Equips multidisciplinaris, joves, dinàmics i amb excel·lents relacions interpersonals.

“Rebre residents ha estat el següent pas natural d’un centre que fa anys que demostra una alta vocació docent com a hospital universitari de la UB en les especialitats de medicina, infermeria, farmàcia i psicologia. El passat 2019 vam rebre més de 400 alumnes de diferents disciplines, especialitats i titulacions. El nostre objectiu és anar incorporant any a any altres professionals mèdics i infermers en formació”, explica el Dr. Joan Maria Ferrer.